De Raad van Toezicht heeft Daniëlle Santen benoemd als voorzitter Raad van Bestuur ad interim van Zorggroep De Opbouw.  Zij start 19 augustus as. en neemt per 2 september de taken en verantwoordelijkheden van Yvonne van Stiphout over. Samen met Ronald Bik vormt zij per die datum de Raad van Bestuur van Zorggroep De Opbouw.

Hans den Hollander, voorzitter Raad van Toezicht, heeft vertrouwen in de komst van Daniëlle. “Zij heeft ruime ervaring als interim bestuurder, juist ook in de zorg. Daarnaast hebben we bewust gekozen voor een interim bestuurder met strategisch inzicht én kennis en ervaring heeft op het gebied van bedrijfsvoering. Gezien de vele uitdagingen waar ook onze zorg mee te maken heeft, is het van belang ervoor te zorgen dat we toekomstbestendig zijn en blijven.”

Daniëlle heeft verschillende directie- en bestuursfuncties bekleed en heeft ruim 9 jaar  ervaring als interim bestuurder in de ouderenzorg. Haar kracht zit in het neerzetten van een duidelijke strategie, het managen van veranderingen én het neerzetten van resultaat.

Ronald Bik, lid Raad van Bestuur: “Het is fijn dat het is gelukt om op korte termijn een tijdelijke vervanger voor Yvonne te hebben gevonden in de persoon van Daniëlle. Ik kijk uit naar haar komst en een goede samenwerking. Ik heb er vertrouwen in dat wij elkaar in de Raad van Bestuur vanuit onze ervaring en expertise goed aan kunnen vullen.”

Daniëlle kijkt er naar uit bij Zorggroep De Opbouw te starten: “Met mijn jarenlange kennis en ervaring in zowel het bedrijfsleven als de zorg, ben ik enthousiast om als interim bestuurder aan de slag te gaan bij Zorggroep De Opbouw.  Het is mijn streven om een balans te vinden tussen de belangen van alle betrokkenen en bij te dragen aan zowel goede zorg als een solide bedrijfsvoering. Samen met collega’s, cliënten en alle betrokkenen wil ik graag werken aan de missie : dat iedereen ertoe doet en we samen duurzaam goede zorg en ondersteuning blijven bieden. Ik kijk uit naar de kennismakingen en een fijne samenwerking”.

Wij bedanken Yvonne van Stiphout en spreken nogmaals onze waardering uit voor haar grote inzet. Yvonne heeft veel betekend voor Zorggroep De Opbouw in de afgelopen vijf jaar. We wensen haar alle goeds en veel succes in de toekomst. We heten Daniëlle van harte welkom en wensen haar veel succes en werkplezier toe.

Met hartelijke groet,

Hans den Hollander
voorzitter Raad van Toezicht